APLIKACIONI EMAW (ÇDO BURRË ËSHTË NJË LUFTËTAR)


Aplikacioni falas për telefonat iPhone dhe Android mund të gjenden në Apple App Store ose Google Play. Kërkoni për "EMAW" dhe shkarkoni.

ANDROID

Kërkoni për "EMAW" në Google Play dhe shkarkoni aplikacionin falas për Tabletin tuaj ose Android SmartPhone.

Në hyrjen e parë, do të duhet të vendosni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin duke regjistruar programin kompjuterik (ju lutemi referojuni udhëzimeve "Regjistrohu" të listuara më poshtë).

iOS

Kërkoni për "EMAW" në Apple App Store dhe shkarkoni aplikacionin falas për iPhone ose iPad tuaj.

Në hyrjen e parë, do të duhet të vendosni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin duke regjistruar programin kompjuterik (ju lutemi referojuni udhëzimeve "Regjistrohu" të listuara më poshtë).

WEB

Ky log-In do të hapë Aplikacionin e Kohës së Qetë, në kompjuter ose laptop dhe do të kërkojë emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin.

Në hyrjen e parë, do të duhet të vendosni emrin tuaj të përdoruesit dhe fjalëkalimin duke regjistruar programin kompjuterik (ju lutemi referojuni udhëzimeve "Regjistrohu" të listuara më poshtë)

.

Nëse duhet të bëni reset fjalëkalimin (në rast se e keni harruar). 

1. Shkoni te Regjistrohuni në aplikacionin në internet dhe Klikoni në Reset password.

2. Ndiqni udhëzimet dhe sistemi do t'ju dërgojë një email me një lidhje për rivendosjen e fjalëkalimit.

KUJDES: emaili mund të jetë në dosjen tuaj spam. Lidhja vlen vetëm 30 minuta. Nëse nuk e përdorni brenda asaj kohe, do të duhet të përsërisni procesin.

3. Klikoni në lidhje dhe rivendosni fjalëkalimin tuaj.

4. Hyni (në çdo platformë) duke përdorur fjalëkalimin e ri.

Regjistro aplikacionin tënd të Kohës së Qetë

Nëse nuk jeni regjistruar në aplikacionin në iOS ose Android.

1. Vendosni emailin dhe fjalëkalimin (fjalëkalimi juaj ka nevojë për një shkronjë kapitale dhe një numër)

2. Do të merrni një konfirmim me postë elektronike. Ndiqni lidhjen e dërguar.

KUJDES: Emaili mund të jetë në dosjen tuaj të spamit. Lidhja vlen vetëm 30 minuta. Nëse nuk e përdorni atë brenda asaj kohe, do t'ju duhet të përsërisni procesin me një adresë dhe fjalëkalim të ndryshëm. Faleminderit

3. Identifikohuni duke përdorur të njëjtën email dhe fjalëkalim.

Aplikacionet në smartphone, Tablet dhe Web janë pjesë e të njëjtit ekosistem të lidhur së bashku nga serveri ynë në cloud. Ju mund të punoni në tabletin tuaj një ditë dhe në PC tuaj ose Mac ditën tjetër dhe përparimi juaj do të sinkronizohet.

Shënim: Do t'ju këshillonim që të krijonit një dosje në Google Drive ku të ruanit të gjitha kohët e qeta që do të bëni me aplikacionin qoftë në telefonin tuaj apo në webfaqe. Kjo pasi nëse e fshini aplikacionin nga paisja juaj, nuk do të keni mundësi t'i gjeni ato.