Mbi 5 kopje të secilit libër porosi çmimi bëhet 220 lekë

ÇDO BURRË ËSHTË NJË LUFTËTAR 

Tre libra

Libri 1 

Të ecësh me Perëndinë

250 Lekë

Libri 2

Martesa dhe rritja e fëmijëve

250 Lekë

Libri 3

Paraja, Seksi, Puna, Kohët e vështira, Si t'i japësh vlerë jetës tënde

250 Lekë

  1. POROSIT - plotëso formën
  2. DËRGO - konfirmo duke dërguar e-mail
  3. FATURA - do te vije tek adresa juaj e-mailit qe keni vendosur
  4. PAGESA - me transferte bankare ose ne kesh
  5. TRAINIMI - nëse po fillon Çdo burrë është një luftëtar për herë të parë

Faleminderit për porosinë!